Support Trade

USLUGEProdaja

Support Trade stupa u kontakt sa stranim firmama, koje sam pronalazi praćenjem trendova potražnje i ponude, istraživanjem tržišta...

Prodaja

Support Trade pruža uslugu prodaje, a može se reći i business developmenta, svojim klijentima.


Aktivno se bavi promocijom domaćih proizvoda na međunarodnom tržištu direktnim kontaktiranjem potencijalnih korinsika, odnosno stranih kupaca, u saradnji sa domaćim i stranim privrednim komorama, nadležnim ministarstvima, agencijama i sličnim institucijama.

 

Klijentima se pruža u suštini kompletna podrška u prodaji njihovih proizvoda i usluga na stranim tržištima.


Aktivno se prati potražnja, posjećuju međunarodni sajmovi, prate se tenderi po cijelom svijetu za robe koje su predmet našeg interesovanja, kretanja cijena berzanske robe, itd.

NAŠI KLIJENTI su firme koje proizvide ili prodaju određene proizvode (čelike, mašine, brašno, bijelu tehniku, vino, namještaj, stolariju, itd.) i koji imaju prostora, kad su u pitanju proizvodni kapaciteti da povećaju plasman svojih proizvoda kroz izvozne (spoljnotrgovinske) poslove.

Neka svako radi ono što zna najbolje da radi. Mi ne znamo da proizvodimo ništa. Znamo da istražujemo tržišta, ostvrujemo kontakte, animiramo kupce da obrate pažnju na neke proizvode, stvaramo konekcije, ostvarujemo poslovne saradnje, gradimo mostove.
Nema svaki proizvođač e mail, internet sajt, skup marketing, ne izlažu svi na velikim stranim sajmovima. Ali to ne znači da ne znaju svoj posao i da nemaju dobar proizvod koji bi nekome trebao.

Imate li pitanja? Pozovite nas danas!

066/655-640

Brošura

Preuzmite našu brošuru da biste vidjeli konkretne podatke usluge i kako radimo.